HTML

Valentino's

Nos, szeretnék elmesélni vicces történeteket(ugyanis mindig történig velem valami fasság),szeretnék majd kitérni pár fontos témára ami elég sok embert érint, s nem utolsó sorban szót ejteni emberekről akik emberileg megfelelnek egy féregnek... Elöljáróban ennyit.

Friss topikok

  • DonJak: Néha az akarat nagyobb úr,mint amit a test elbír! ;) Ha legközelebb ilyen lesz, próbáld ki a meleg... (2013.01.19. 19:57) Baleset
  • ValentiNo! (törölt): El kell hogy keserítselek. Mindegy hogy mennyire próbálsz okoskodni, hülye maradsz. Látom elemiben... (2008.04.11. 01:53) A lényeg tömören!
  • ValentiNo! (törölt): És ha az vagyok akkor mivan? A cigányok is rasszisták. Ugyanúgy utálnak minket, mint ahogy mi őket... (2008.03.16. 14:23) Cigánybűnözés
  • chaosg1rl (törölt): Bálint nem felejtettél el valamit? megbeszéltük!!! (2008.02.11. 11:24) A média

Linkblog

Kondikörkép 2.

2007.12.30. 15:54 ValentiNo! (törölt)

A kedvenc témám. Újra itt van. A minap lemásztam edzeni, lenyomni a szokásos adag gyakorlatot. Kik jöttek le? Hát a papucsos balfasz alakulat. Rajtam meg egy idősebb pasin kívül mindenkin vietnámi- vagy sima, klasszikus papucs volt. Biztos sokan kinevetnek most, hogy miért is basz ez fel engem. Nos, nem kell hozzá három diploma. Nem éppen kellemes érzés ha ráesik egy 20kilós tárcsa a lábfejedre, vagy az ujjadra. Hallottam olyan emberkéről, akinek ráesett a lábujjaira egy tárcsa, s annyira szétroncsolta őket, hogy vitték szépen a kórházba, és leamputálták őket. Erről ennyit. Kurva nagy kiadás venni egy cipőt, és akkor ilyen nem fordul majd elő. Mit is várok az ilyen butaállat emberektől...Rossz belegondolni hogy pár év múlva az ilyen seggekkel kell majd foglalkoznom a teremben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valentinooo.blog.hu/api/trackback/id/tr2279139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása