HTML

Valentino's

Nos, szeretnék elmesélni vicces történeteket(ugyanis mindig történig velem valami fasság),szeretnék majd kitérni pár fontos témára ami elég sok embert érint, s nem utolsó sorban szót ejteni emberekről akik emberileg megfelelnek egy féregnek... Elöljáróban ennyit.

Friss topikok

  • DonJak: Néha az akarat nagyobb úr,mint amit a test elbír! ;) Ha legközelebb ilyen lesz, próbáld ki a meleg... (2013.01.19. 19:57) Baleset
  • ValentiNo! (törölt): El kell hogy keserítselek. Mindegy hogy mennyire próbálsz okoskodni, hülye maradsz. Látom elemiben... (2008.04.11. 01:53) A lényeg tömören!
  • ValentiNo! (törölt): És ha az vagyok akkor mivan? A cigányok is rasszisták. Ugyanúgy utálnak minket, mint ahogy mi őket... (2008.03.16. 14:23) Cigánybűnözés
  • chaosg1rl (törölt): Bálint nem felejtettél el valamit? megbeszéltük!!! (2008.02.11. 11:24) A média

Linkblog

Na akkor most mi van a chips-szel?

2008.04.19. 19:07 ValentiNo! (törölt)

Komolyan mondom, eszem-faszom megáll :D Ezt olvassátok el. Aki ezt elhiszi, azt szó nékül belelőném a Dunába. Van aki ezt a szart beveszi?

http://www.chio.hu/chio/snackek

Tömören: Junkfood? Ááá, dehogy! A csipsz kurvajó a szervezetednek, van benne vitamin, sok protein(2.7g, hubazeg, nekem a napi szükségletem 150g alaphangon. Kicsit számoljatok utána), nem ám szar olajban sütik meg, PÁLMAOLAJBAN bazeg, érted?!:D Koleszterin szintén nincs benne :DD

Van pofájuk úgy hirdetni a szarjaikat, hogy a snack-ek és az egészség. Hát megsúgom nektek, hogy a kettő köszönő viszonyban sincs egymással, bár szerintem ezzel újat nem mondtam.

Az agyam eldurran komolyan!

Nembaj gyerekek, jómagyar módjára zabáljátok a szart, aztán majd lehet menni az orvoshoz heti rendszerességgel. Mostmár úgyis ingyen van.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valentinooo.blog.hu/api/trackback/id/tr15433071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása