HTML

Valentino's

Nos, szeretnék elmesélni vicces történeteket(ugyanis mindig történig velem valami fasság),szeretnék majd kitérni pár fontos témára ami elég sok embert érint, s nem utolsó sorban szót ejteni emberekről akik emberileg megfelelnek egy féregnek... Elöljáróban ennyit.

Friss topikok

  • DonJak: Néha az akarat nagyobb úr,mint amit a test elbír! ;) Ha legközelebb ilyen lesz, próbáld ki a meleg... (2013.01.19. 19:57) Baleset
  • ValentiNo! (törölt): El kell hogy keserítselek. Mindegy hogy mennyire próbálsz okoskodni, hülye maradsz. Látom elemiben... (2008.04.11. 01:53) A lényeg tömören!
  • ValentiNo! (törölt): És ha az vagyok akkor mivan? A cigányok is rasszisták. Ugyanúgy utálnak minket, mint ahogy mi őket... (2008.03.16. 14:23) Cigánybűnözés
  • chaosg1rl (törölt): Bálint nem felejtettél el valamit? megbeszéltük!!! (2008.02.11. 11:24) A média

Linkblog

A lényeg tömören!

2007.11.27. 22:51 ValentiNo! (törölt)

Ezt a kis írományt egy body-s fórumon találtam. Annyira ráérzett a lényegre a srác hogy muszáj voltam bemásolni ide. Egyszerűen tökéletes! Szívemből szólt:) Az eredeti pedig itt található.

 

Egy idegbeteg rigó kiabálja a magáét az udvaron. Nem adja fel. Forgolódsz, de nem tudsz visszaaludni, a természet is szólít. De nem is baj, idő van.

Konyha, még szinte csukott szemmel feltéped a tejsavós vödör tetejét, a sékerbe fél liter vízbe kerül két púpos mérőkanállal, álmatagon lötyögteted, könnyen oldódik. Megy bele a zabpehely meg egy banán, szépen felkarikázva, csoda, hogy nem nyiszálod le az ujjaid. Finom, imádod, enélkül nem indul a reggeled. Amíg a zab puhul, kecses kis virsliujjaiddal kiszabadítod a vitaminokat a zacskóból, mellédobsz pár kapszula nitrogén-oxidot. RDA, bruhaha. A másik sékerbe megy megint tejsavó, meg vagy húsz gramm glutamin, aztán a táskába a bandázs, öv, edzőcipő, igen CIPŐ, melegítő satöbbi mellé.

Egy kis emésztés után kilépsz a párás szombat reggelbe, hatalmasat harapsz a még nem is büdös belvárosi levegőből. Hűvös van, fejedre húzod a kapucnit, és betájolod a termet. A piacon már zajlik az élet, a hentesboltból integető néninek odaszólsz, hogy ma inkább edzés után mennél a pár kiló csirkédért, köszönöd szépen.

Mp3 lejátszó a füledbe, a teremig azt az ötperces sétát a ráhangolódással töltöd, az agyadban a Korn reszeli a gitárt, körbenézel. Egy ötvenes forma rosszul szabott, mocskos öltönyben támasztja a falat egy kiskocsma mellett, nem tudod eldönteni így reggel, hogy még részeg, vagy már részeg. Gyönyörű. Kikerülöd, szaga szinte kitépi a szaglóhámot az orrodból, a nyitott ajtón kiáramló bagófüst mögött klónjai támasztják a pultot.

Aszfaltszag. Útfelújítás. A melósok műszak előtt az úthengernek támaszkodva tekerik ki a felesüvegek nyakát, gyorsan utána küldenek egy sört. Vagy kettőt. Ha most ilyesmit kellene innod, meghalnál, suhan át az agyadon, ahogy elmész közöttük.

Bevillan a recézett rúd, ahogy ráfonódik az ujjad. Na dolgozik már a nitrogén… akaratlanul elvigyorodsz, de pár takony kölyök széttapossa a gondolataidat. Valamitől nagyon be vannak állva, ahogy kiszállnak – mit kiszállnak, kiesnek – egy taxiból. Trendi séró, rózsaszín felső, mintha kötelező lenne, egyiknél egy üveg pia. Hangosak, ordenárék, övék a világ, hiszik most, tizenpár évesen. Az egyik végighányja hirtelen egy szemetes oldalát, a többiek röhögnek, a vállát veregetik. Büszkék rá. A srác is magára. Lehet is, ennyi vagy, kisfiam, egy hányás egy szemetes oldalán, ezt majdnem közlöd is vele, de a lábad a terem felé hajt.

Igen, több vagy ezeknél.

Imádsz edzeni, imádsz a kajáddal baszakodni. Az a napi másfél óra a teremben, az a tied. CSAK A TIED. Mert szereted, ez az életed, a meló, a napi robot, a tanulás vagy akármi mellett, az a plusz, ami célt és erőt ad. A vér száguld, a fizikum alakul, az izmok kegyelemért könyörögnek, röhögsz a beteg kis pöcsökön az elmebeteg gyakorlataikkal, a velnesz-lapokból vett iszonytató baromságaikon. TE jobban tudod.

Több vagy ezeknél.

Sportoló vagy.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valentinooo.blog.hu/api/trackback/id/tr84244907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doktor 2008.02.07. 08:39:05

Más kérdés, hogy miközben az izmaid épülnek felfelé, addig a pszichéd épül lefelé. Egy sportoló soha nem röhög azokon, akik nem sportolók. Ez egyáltalán nem jellemző az egészséges lelkivilágú emberekre. Ilyet az csinál, akiből valmi nagyon súlyosan hiányzik. És én nem a Wellness-lapokból tanultam ezt, hanem A pszichiátria tankönyvéből. Sok izom nincs rajtam, dehát, ugye, ha csak izom lett volna, ma nem lenne orvoslás, nem lennének számítógépek, talán még kerék sem lenne.

ValentiNo! (törölt) 2008.04.11. 01:53:19

El kell hogy keserítselek. Mindegy hogy mennyire próbálsz okoskodni, hülye maradsz. Látom elemiben nem tanítottak meg olvasni illetve szöveget értelmezni. Sikerült ismét megfognod a legjelentéktelenebb momentumot eme szösszenetből. Ha életedben jártál volna edzőteremben, akkor megértenéd hogy miért neveti ki az illető(s énis)ezeket a tagokat. Amíg ez meg nem történik, addig kérlek ne ugassál. Mindenesetre szövegértelmezésből karó. Leülhetsz!
süti beállítások módosítása