HTML

Valentino's

Nos, szeretnék elmesélni vicces történeteket(ugyanis mindig történig velem valami fasság),szeretnék majd kitérni pár fontos témára ami elég sok embert érint, s nem utolsó sorban szót ejteni emberekről akik emberileg megfelelnek egy féregnek... Elöljáróban ennyit.

Friss topikok

  • DonJak: Néha az akarat nagyobb úr,mint amit a test elbír! ;) Ha legközelebb ilyen lesz, próbáld ki a meleg... (2013.01.19. 19:57) Baleset
  • ValentiNo! (törölt): El kell hogy keserítselek. Mindegy hogy mennyire próbálsz okoskodni, hülye maradsz. Látom elemiben... (2008.04.11. 01:53) A lényeg tömören!
  • ValentiNo! (törölt): És ha az vagyok akkor mivan? A cigányok is rasszisták. Ugyanúgy utálnak minket, mint ahogy mi őket... (2008.03.16. 14:23) Cigánybűnözés
  • chaosg1rl (törölt): Bálint nem felejtettél el valamit? megbeszéltük!!! (2008.02.11. 11:24) A média

Linkblog

Éljen az "egészséges" társadalom!

2007.10.12. 23:42 ValentiNo! (törölt)

Sikerült faszán megbetegednem, 39-es láz, remegés..stb. Kurvajól lett időzítve a dolog, jövőhéten 4 zh, ami nagyban befolyásolja hogy ki hanyas lesz félévkor. Aztán eddzés szempontjából is csillagosötös,másfél hónap alatt sikerült kemény munkával meg kajálással s óriási mennyiségű pénzel felpakolnom 4 kilót magamra, aminek nagyon megörültem, de ha ilyen fasza állapotban leszek akkor le is fog menni gyorsan...Great! A hab a tortán hogy holnap kezdődik a testépítő-fitness edző tanfolyam, reggel 8-tól egészen délután négyig lennének órák... Lennének, mert ilyen állapotban nem kockáztatom meg hogy bemegyek, hátha felszedek még erre valami mást is aztán totál taccsra vágom magam. Kösz, ez nem kell.

Amúgy őszintén szólva nem lepett meg ez a kis betegeskedés, ugyanis majdnem mindegyik lakótársam beteg, Eszterkém különösen. Úgy köhög mint valami tüdőrákos. Az egészben az a "szar", hogy vele vagyok egy szobában, így gyakorlatilag egész nap kapom a képembe a bacikat. A poén az egészben, hogy pont pár napja fogyott el a c-vitaminom, ami ugye erősíti az immunredszert, így csökkentvén az esélyét az esetleges betegségeknek. Itt meg is állnék egy pillanatra. Az átlag hülye azt hiszi hogy a plussz tabletta vagy a napi egy multivitamin tabletta elég ahhoz hogy ne legyen beteg. Nos, ez nagyon nem így van. A c-vitamin bevitelnek minimum 200-250mg-nak kell lennie naponta, és ez a legeslegalja. A plussz tabiban van kb 50-60mg, ráadásul rá van írva a hátuljára hogy nem nagyon ajánlott ipari mennyiségben nyomni. Csak zárójelben megjegyezném, hogy én ill. az aktív életet élő embereknek minimum napi 1-2 grammot kéne bevinni, ami ugye a sokszorosa a 200mg-nak. Ilyenkor persze a nagyokos dokik jönnek a vitamin túladagolással(mi a faszom?) meg a vesekő kialakulásának veszélyével. A veseköves teória jogos is, ha nem iszol elég folyadékot naponta(3-4 lityó) akkor tényleg kialakulhat. Ez amúgy nem csak a c-vitaminra vonatkozik. Ahogy mondtam, addig amíg el nem fogyott a tabim nem is volt semmi bajom, gondoltam magamban két nap kihagyás nem lehet nagy dolog. Lehet rábasztam. Összegezve ezzel a bekezdéssel arra akartam kilyukadni, hogy ha az átlag birka népség sportolna, mindezek mellett egészségesen étkezne, s a vitaminbevitel is normális szinten mozogna, akkor nem lenne ennyi beteg ember. Engem speciel kurvára irritál, ha megyek a buszon és minden második ember a képembe tüsszent, de ezzel szerintem ti is így vagytok.

Most nézem hogy holnap 13-a van, még jó hogy nem péntek. Bizonyos dolgokkal kapcsolatban babonás vagyok. Ahogy ismerem a szerencsém(najó, csak vicc), tuti hogy minden szarul fog elsülni. Basszameg, már mennék eddzeni, de ilyen állapotban nem lehet:(

További kellemes estét mindenkinek!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valentinooo.blog.hu/api/trackback/id/tr44194888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása