HTML

Valentino's

Nos, szeretnék elmesélni vicces történeteket(ugyanis mindig történig velem valami fasság),szeretnék majd kitérni pár fontos témára ami elég sok embert érint, s nem utolsó sorban szót ejteni emberekről akik emberileg megfelelnek egy féregnek... Elöljáróban ennyit.

Friss topikok

  • DonJak: Néha az akarat nagyobb úr,mint amit a test elbír! ;) Ha legközelebb ilyen lesz, próbáld ki a meleg... (2013.01.19. 19:57) Baleset
  • ValentiNo! (törölt): El kell hogy keserítselek. Mindegy hogy mennyire próbálsz okoskodni, hülye maradsz. Látom elemiben... (2008.04.11. 01:53) A lényeg tömören!
  • ValentiNo! (törölt): És ha az vagyok akkor mivan? A cigányok is rasszisták. Ugyanúgy utálnak minket, mint ahogy mi őket... (2008.03.16. 14:23) Cigánybűnözés
  • chaosg1rl (törölt): Bálint nem felejtettél el valamit? megbeszéltük!!! (2008.02.11. 11:24) A média

Linkblog

Agymenés

2007.08.18. 19:56 ValentiNo! (törölt)

 

Eredetileg nem erről akartam írni, de annyira felbaszták az agyam a sok marhasággal, hogy egyszerűen nem bírtam ki hogy ne pötyögjek be pár szösszenetet. A marhárakibaszottulhalálosanveszélyes E412-ről, azaz a dioxinról lesz most szó, ill. ezzel részben kapcsolatos dolgokról, mint például a helyes táplálkozás, a sportok, vagy éppen a „fitnessguruk”. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a pumpa kezd felmenni bennem amikor lemegyek a sarki közértbe és a nyugdíjasok tömkelege kezd el okoskodni erről a marhára halálos adalékról. Látnátok, ahogy a mérgező cuccoktól megvadult és felbőszült vén nyomorékok elkezdenek pánikolni. Félelmetes. Persze, joguk van hozzá, hiszen őket mérgezik a mocsok, pénzhajhász multik. Az egésszel nem is lenne gond, ha nem lenne majdnem minden mérgező, ami körülöttünk megtalálható (csak erről valahogy megfeletkezik mindenki). Mert ugye manapság (pláne Magyarországon) mindenki olyan kibaszottul egészségesen él. A dioxin ugye halálos, de arról nem beszél senki, hogy mennyi szar van belebaszva a többi kajába-piába, amit magadba górsz. De nem is kell ilyen messze menni, elég, ha a fő ellenségre gondolunk. A zsírra,ill. a cukorra-sóra. De a dioxin az a halálos ugyebár… persze azt nem tudták megmondani, hogy mégis mekkora az a dózis, amitől én rákos lehetek, már ha az leszel egyáltalán. Ezt nem tudták megmondani. Kibaszott érdekes. De a nagyi már dobja el a jégkrémet, ha látja a hátoldalán, hogy ott virít a bűvös 4 karakter: e412. Józan, épelméjű ember nem gondolhatja komolyan, hogy ha megeszik egy héten egy liter fertőzött fagyit, akkor attól valami baja lehet. Pedig úgy néz ki, hogy vannak ilyen droidok. Szívlapáttal basznám agyon őket.

 Kedves emberek, itt azzal van a baj, hogy az egész ország tele van idiótákkal, akiket befolyásolni lehet a média segítségével. Ne zavarjon titeket, hogy hamarabb fogtok megdögleni szívrohamban vagy érszűkületben, vagy egyéb szervi elégtelenségekben. Miért? Mert eszitek a kibaszott hamburgert, csipszet, paprikás krumplit, pacal pörköltet, s leöblítitek egy kis kólával vagy a fasza 70Ft-os „gyümölcslével”, ahelyett hogy esetleg zöldség, gyümölcs, főzelék ill, zsírmentes husok kerülnének az asztalra, italnak meg megfelel az ásványvíz vagy a normálisabb gyümölcslevek, amik már láttak is gyümölcsöt. Ja ez még hagyján, de ha már esszük a nyugati műkajákat meg a sok magyar szart, akkor már úgyis mindegy, minek sportolni. Ááá, az nem jó. Azt csak a balfaszok teszik. Na itt a gond bazmeg. El kéne már gondolkozni pár dolgon, és pár embernek magába/magára kéne néznie,hogy akkor most mi is a helyes. Mert az szerintem nem, hogy kimész az utcára és hízott disznókat vagy csontsovány idiótákat látsz. Ja, és akkor még nem is beszéltem az egyéb önpusztító tevékenységekről, mint pl. a (fiatalkori) alkoholizmus, a dohányzás, drogozás… stb. Az lenne a helyes út, ha elkezdenétek helyesebben táplálkozni, és mellette sportolni. Nemcsak külsőre, hanem belsőre is megváltoznátok. Megtanulnátok bízni önmagatokban, megtanulnátok hogy a kitűzött cél elérhető,csak akarni kell, s keményen meg kell dolgozni érte, s eközben nem siránkozni kell, meg mások segítségére várni. Mindezek mellett jól éreznétek magatokat, sőt, továbbmegyek, még barátokra is szert tehetnétek. De milyen szar is sportolni…

Másik dolog. Túlsúlyos vagy? Szarul érzed magad? Esetleg akarsz is tenni ez ellen valamit? Segítség kéne? Igen? Kihez fordulhatsz? Egy átlag ember tuti ezt mondja:

1.

Shobert Norbi vagy Béres Alexandra. MIÉRT? Kérdem én! Mert az tuti, hogy mindkettő egy büdös senki, és köze nincs egyiknek sem a fitnesshez, sem a helyes étrend kialakításához. Most persze biztos sokan azt gondolnák e sorok láttán, hogy mit pofázik a hülyegyerek. Igen, a laikus idióta ezt mondaná. De aki kicsit is ért a test működéséhez, az vágja, hogy miként kéne lefogyni, vagy éppen izmosodni. Norbikánk diétáját már kurvarég az ősidők óta használják a testépítők és a sportolók, de semmi baj. Ő a FITNESSGURU! Éppen ezért mondom azt, hogy csak és kizárólag a testépítők tudják, hogy hogyan is működik a test, mit kell tenni azért, hogy nőj, hogy fogyj, hogy izmosodj…stb. Nekem ne ugasson egy debil szilikonos mellű picsa – akinek mellesleg egy kibaszott érettségije van – hogy mit tegyek és hogyan.

2.

 Dietetikusok ill. étrendi szakértők. Na ők a „kedvenceim”. Megfigyeltétek már hogy manapság mindenki mekkora kibaszott nagy szakértő?. Valószínűleg azért tartunk ott ahol, azért van csődben az ország, azért vagyunk rajta a világ legegészségtelenebb országai top5-ös listáján. De ezek a kedves emberek, akikhez bátran fordulhattok a problémáitokkal, általában olyan férgek, akiknek közük nincs az egész dologhoz. Basszameg, ha elmegy valaki segítségért, akkor ne Gizike mondja már meg neki a frankót, hogy he Józsi, ne egyé’ kóbászt hanem inkább helyettesítsd a Norbi ápdét szalonnával, mert abban nincs semmi káros. Az adjon tanácsot, akinek jártassága van a sportokban, s az egészséges életmódban. Az egy dolog hogy van neki egy papírja hogy én, xy étrendi tanácsadó vagyok. Baszhatja ha nincs mellette tapasztalata...Erről ennyit

 

Több mint elszomorító ez a helyzet és sürgősen tenni kéne már valamit. Nem kell világmegváltó dolgokra gondolni. Két alapvető és egyszerű dologból áll össze a nagy, csudálatos varázsszer. Helyes táplálkozás+Sport. Ennyi. További Mekdonáldz és Norbi mentes napot kívánok mindenkinek.

 

 Kezicsókolom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valentinooo.blog.hu/api/trackback/id/tr56143318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása